Dujaković: Tri boda je ono što se broji

Strijelac četvrtog gola za Banjalučane u Šamcu

Dujaković: Tri boda je ono što se broji

D. Vejo

Desni bek banjalučkog Borca Siniša Dujaković jučer je u Šamcu bio jedan od istaknutijih pojedinaca gostujućeg sastava.

Svega dvije utakmice, trebalo je novajliji Banjalučana da se upiše u strijelce, iako to za njegovu poziciju nije karakteristično. 

U 80. minuti susreta, Dujaković je postigao četvrti gol za Borac i tako osigurao svom timu nova tri boda.

"Prije svega, važno je da smo pobjedili i osvojili tri boda jer to je ono što se broji. Bilo je dosta teško, iako to možda rezultat ne govori. Zahvalio bih se navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže što nam je mnogo značilo", rekao je za SportSport.ba fudbaler Borca, Siniša Dujaković.

Naredni meč, Velikan iz Platonove igra sa Sutjeskom iz Foče, a isti će biti humanog karaktera jer će sav prihod od prodatih ulaznica otići u svrhu liječenja male Sofije.

"Nastavljamo dalje. Čekamo Sutjesku kod kuće koju također želimo savladati. Ali, ovim putem bih pozvao sve navijače i ljude dobre volje da dođu u što većem broju kako bi skupili novac koji je potreban za liječenje male Sofije. Pokažimo da smo ljudi", naglasio je defanzivac crveno-plavih.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi