Dujaković: U subotu ćemo pokazati da smo bolji tim

Fudbaler Borca pred derbi sa Rudarom

Dujaković: U subotu ćemo pokazati da smo bolji tim

Piše: D. Vejo
Osamnaesto kolo Prve lige Republike Sprske u subotu će donijeti pravu fudbalsku poslasticu, a gdje će se u okviru istog sastati domaći Borac i Rudar iz Prijedora.
Krajiški derbi sa sobom uvijek nosi mnogo tenzija i uzbuđenja. Ništa manje ne očekuje se ni ovog vikenda. Iako Vule Trivunović neće moći da računa na Kondića, Danilovića i Delića, raduje činjenica da se u tim vraća desni bek Siniša Dujaković. 

Igrač koji je ove zime stigao kao veliko pojačanje na Gradski stadion smatra da bi sa nova tri boda crveno-plavi napravili veliki korak u ostvarenju zacrtanog cilja.

"Raduje me činjenica što se vraćam u tim. Pobjedili smo prvo kolo na teškom gostovanju, a uz to prve utakmice nakon pauze su dosta teške. Dolazi nam Rudar, tim koji nam je glavni konkurent za ulazak u Premijer ligu BiH. Smatram da se mi pitamo o svemu. Ukoliko budemo pravi, u šta ne sumnjam, te uz podršku naših navijača možemo pobjediti i napraviti veliki korak ka konačnom cilju, a to je povratak u elitu. S velikim nestrpljenjem iščekujem tu utakmicu, kako bi pokazali da smo bolji tim i da nam je mjesto u društvu najboljih", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Borca, Siniša Dujaković.

Ukoliko Velikan iz Platonove ostvari trijumf, Prijedorčanima će pobjeći devet bodova.

Utakmica između Borca i Rudara igra se u subotu od 14 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Prva liga RS