Dujaković: Želimo titulu proslaviti pred našom publikom

Krupa dočekuje Tekstilac

Dujaković: Želimo titulu proslaviti pred našom publikom

D. Vejo

U okviru osmog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Krupe će na svom terenu dočekati ekipu Tekstilca iz Dervente.

Titula i prvo mjesto su već osigurani, tako da iz tog razloga izabranici Slobodana Starčevića ulaze bez pritiska u ovaj meč. I jednii drugi za cilj imaju samo jedno, a to je nova tri boda.

"Iza nas je jedna naporna i duga sezona. Ali, iako igramo rasterećeno i mi ali i protivnik idemo na pobjedu. Želimo da pred svojim navijačima, za koje se nadam da će doći u velikom broju zajedno proslavimo titulu", rekao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Nikola Dujaković.

Utakmica između Krupe i Tekstilca igra se danas od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi