Dujković ipak nije našao zajednički jezik sa Slogom

Postao slobodan igrač

Dujković ipak nije našao zajednički jezik sa Slogom

D. Vejo

Bivši fudbaler banjalučkog Borca Miloš Dujković ove zime dovodio se u vezu sa prvoligašem, dobojskom Slogom.

Nakon završene epizode na Gradskom stadionu u Banjaluci, talentovani igrač sredine terena gotovo pa je završio stvar sa pomenutim prvoligašem. Sve je bilo dogovoreno, a svega nekoliko dana prije početka Prve lige Republike Srpske iz kluba su mu saopštili kako ipak ne mogu da ispune zahtjeve fudbalera, te su mu ponudili svoje uslove.

Na iste, Dujković nije pristao iako je saradnja bila dogovorena do kraja tekuće sezone, pa je s toga on postao slobodan igrač.

Tim iz Doboja dobro je otvorio nastavak šampionata, nakon što su jučer u okviru 17. kola Prve lige RS na svom terenu savladali Slobodu iz Mrkonjić Grada rezultatom 5:2.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi