Dujković pojačao redove dobojske Sloge

Bivši fudbaler Borca u novoj sredini

Dujković pojačao redove dobojske Sloge

D. Vejo

Nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa banjalučkim Borcem veznjak Miloš Dujković od ove zime nosit će dres dobojske Sloge.

Nakon završene epizode na Gradskom stadionu u Banjaluci, talentovani igrač sredine terena dobio je nekoliko poziva, među kojima je bio najkonkretniji onaj iz prijedorskog Rudara, gdje je tamošnji stručnjak Zlatko Jelisavac izrazio želju da Dujkovića dovede u svoje redove.

Ipak, uslovi koji su ponuđeni od strane rukovodstva Sloge više su odgovarali mladom vezisti te je isti odlučio da zaduži dres Dobojlija, čime se vratio u rodni grad.

Ugovor sa Slogom, Dujković je potpisao do ljeta, tačnije do kraja sezone.

U prvom dijelu šampionata Republike Srpske, pomenuti fudbaler postigao je pet pogodaka te je bio jedan od nosilaca igre crveno-plavih.

Sloga se trenutno nalazi na 10. poziciji na tabeli sa 18 osvojenih bodova koliko i devetoplasirana Slavija, ali svakako da će igrački kvalitet kakav posjeduje Dujković dobro doći timu iz Doboja.

"Odlučio sam se za Slogu. Svi uslovi su prihvaćeni i veoma sam zadovoljan postignutim dogovorom", rekao je za SportSport.ba novopečeni igrač Sloge, Miloš Dujković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi