Dujković: Sutrašnji trijumf, najbolji lijek za rane

Fudbaler Borca uoči sutrašnje utakmice

Dujković: Sutrašnji trijumf, najbolji lijek za rane

D. Vejo

Velikan iz Platonove sutra nastavlja svoj prvoligaški put.

Timu Vlade Jagodića u goste dolazi ekipa Borca iz Šamca koja je trenutno posljednjeplasirani tim na tabeli. Očekivanja od ovog meča, kazao je jedan od glavnih aktera crveno-plavih.

"Sutrašnji meč nam dolazi nakon bolnog poraza u Kupu od Zrinjskog. Smatram da će najbolji lijek biti pobjeda sutra. Naravno, bez obzira što je naš protivnik posljednji tim na tabeli, to nas ne smije zavarati. Od prvog minuta u utakmicu ćemo ući maksimalno angažovano kako bi ih što prije otvorili i upisali nova tri boda", izjavio je za SportSport.ba vezni fudbaler Borca, Miloš Dujković.

Susret Velikana iz Platonove i Borca iz Šamca zakazan je za sutra u 18 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi