Dujković: Tokom cijelog meča diktirali smo tempo

Strijelac prvog gola za Borac protiv Sloge

Dujković: Tokom cijelog meča diktirali smo tempo

D. Vejo

Velikan iz Platonove vratio se na pobjednički put nakon što su u jučerašnjoj utakmici pred svojom publikom slavili protiv ekipe Sloge iz Doboja rezultatom 2:0 (2:0).

Tokom čitavog susreta, Borac je imao inicijativu na terenu. Na prvi pogodak čekalo se svega šest minuta kada je snažnim i preciznim udarcem do sada najbolji igrač crveno-plavih Miloš Dujković matirao nemoćnog golmana Sloge za vodstvo domaćeg tima.

Zadovoljan igrom, bio je i sam akter domaće ekipe.

"Nakon izuzetno turbulentne i teške sedmice koja je iza nas, pred utakmicu sa Slogom bili smo pod strahovitim pritiskom da moramo stići do pobjede. Dobro smo otvorili susret, postigli dva gola i utakmicu rutinski priveli kraju. Okrećemo se narednom meču sa Podrinjem u Janji. Ovu pobjedu posvećujemo povrijeđenom saigraču Borisu Gavriću, kojem ispred ekipe želim što skoriji povratak na teren", kazao je za SportSport.ba fudbale Borca, Miloš Dujković.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi