Kapiten Sarajeva za SportSport.ba

Duljević: Ja sam igrač Sarajeva i sretan sam u ovom klubu

Kapiten Sarajeva Haris Duljević govorio je pred kamerama SportSport.ba o minulom derbiju, predstojećoj utakmici protiv Zrinjskog ali i o svojoj situaciji u bordo klubu.

Sarajevo je u subotu remiziralo sa Željezničarom odigravši 1:1, a Duljević ističe da ga taj rezultat nije pretjerano obradovao.

"Iskreno, rezultatom nisam zadovoljan. Mislim da smo imali sve u svojim rukama i da smo bili bolji protivnik svih 90 minuta. Međutim, da nam je neko ponudio bod na Grbavici prije početka utakmice, pristali bismo", rekao je Duljević, koji je potom dodao:

"Okrećemo se novoj utakmici. Dolazi nam Zrinjski, koji je prvak Bosne i Hercegovine i moramo dati sve od sebe da pobijedimo u toj utakmici. Zrinjski je svake godine u vrhu, a na nama je da damo maksimum i da uz podršku navijača dođemo do pobjede".

U posljednje vrijeme se mnogo pričalo o odlasku Harisa Duljevića, a kao njegove nove destinacije spominjali su se PAOK i jedan turski klub. Kapiten Sarajeva se ne obazire na to da li će utakmica protiv Zrinjskog biti njegova posljednja u bordo dresu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam igrač Sarajeva i sve sam prepustio klubu. Ja sam tu i sretan sam u ovom klubu", zaključio je Haris Duljević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije