Duljević: Ne bježimo od uloge favorita protiv Mladosti

Kapiten Sarajeva za SportSport.ba

Duljević: Ne bježimo od uloge favorita protiv Mladosti

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva reprezentativnu pauzu iskoristili su kako bi se dodatno spremili za naredni susret Premijer lige u kojem će u nedjelju na stadionu "Asim Ferhatović - Hase"  dočekati ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Kapiten bordo tima Haris Duljević u razgovoru za SportSport.ba optimista je uoči nedjeljnog duela.

"Što se tiče utakmice sa Mladosti, mislim da uz pravi pristup te mnnogo zalaganja i borbe možemo doći do pozitivnog rezultata, koji će u ovom periodu dati dodatni motiv da privedemo ove utakmice kraju i osvojimo devet bodova iz tri utakmice. To bi nam puno značilo za ostatak prvenstva u martu", ističe kapiten Sarajeva.

U prvom duelu ova dva tima u Kaknju je bilo 0:0, te su u Sarajevu svjesni da se radi o veoma neugodnom rivalu.

"Mladost je nezgodna ekipa, ali uz pravi pristup ja se nadam pobjedi. Ne bježimo od uloge favorita, ali to treba prokazati na terenu i mislim da će tako i biti u nedjelju", dodao je Duljević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč 16. kola BH Telecom Premijer lige  između Sarajeva i Mladosti igra se sa početkom u 13 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi