Krilni fudbaler Sarajeva pred utakmicu sa Olimpicom

Duljević: Nismo ispunili očekivanja, ali pritiska nema

Izabranici Dženana Uščuplića sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u okviru osmog kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa Olimpicom. 

Bordo tim želi prekinuti niz loših rezultata. U posljednja četiri kola ekipa iz Titove 38/b upisala je isto toliko bodova, a sa četiri remija u duelima protiv Veleža, Mladosti, Travnika i Čelika ne mogu zadovoljiti navijače tima iz Titove 38/b. 

"Respektujemo Olimpic, ali dat ćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i pobijedimo. Nadam se da ćemo nakon četiri kiksa obradovati navijače," rekao je Duljević i dodao: 

"Nema nervoze pred sutrašnju utakmicu. Svakako je da smo podbacili i nismo opravdali očekivanja navijača, a sutra ćemo dati sve od sebe da pobijedimo," kaže Duljević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.