Duljević: Ništa još nije izgubljeno, naš cilj je titula

Fudbaler Sarajeva za SportSport.ba

Duljević: Ništa još nije izgubljeno, naš cilj je titula

Danas je u svečanom salonu "Svetozar Vujović" održano druženje prvotimaca FK Sarajevo sa predstavnicima medijima, kojem je prisustvovao i Haris Duljević.

Fudbaler Sarajeva ističe kako je reprezentativna pauza prijala njemu i njegovim saigračima.

"Iskreno, pauza je došla u najboljem mogućem trenutku nakon te rezultatske krize koju smo imali. Za to vrijeme smo posložili stvari koje smo trebali i nadam se da se neke greške više neće ponavljati. Slijedi nam utakmica protiv Mladosti, što će biti prilika za povratak na pobjednički kolosjek. Naša očekivanja su ista pred svaku utakmicu, pa tako i ovu", rekao je Duljević.

Sarajevo nakon 18 kola za Širokim Brijegom zaostaje pet, a za Željezničarom jedan bod.

"U bodovnom smo zaostatku ali se iskreno nadam da ćemo prestići konkurente. Svi timovi koji su nam prijetnja u borbi za titulu nam dolaze na Koševo i tu vidim našu šansu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladi fudbaler Sarajeva je djelomično zadovoljan svojim partijama u proljetnom dijelu i uvjeren je da još ništa nije izgubljeno.

"Na neki način sam zadovoljan, ali uvijek može bolje. Nadam se da ću dodatno popraviti svoju igru i da ćemo kao tim postići mnogo toga, jer naš cilj je titula koju svi željno očekujemo", rekao je za SportSport.ba Haris Duljević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.