Duljević pakuje kofere i ide u Španiju?

Želi ga tamošnji prvoligaš

Duljević pakuje kofere i ide u Španiju?

Haris Duljević broji posljednje dane u FK Sarajevo. 

Jedan od najboljih nogometaša u bh. šampionatu je jučer, po svemu sudeći, posljednji put kao kapiten predvodio Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" i ovog ljeta će potražiti sreću u inostranstvu. 

Činjenica da će na kraju sezone imati slobodne papire je rezultirala time da Duljeviću proteklih sedmica slijeću ponude klubova iz liga "petice", a u ovom trenutku reprezentativac naše zemlje je navodno najbliže odlasku u Španiju. 

Već dugo Duljević se nalazi na radaru Deportivo Alavesa i čelnici ovog kluba su ga označili kao prioritet ljetnog prijelaznog roka. Ni sam Duljević nije ostao imun na interes kluba koji se takmiči u elitnom rangu nogometa u Španiji, pa ne bi bilo iznenađujuće da ubrzo počne pakirati kofere. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Deportivo Alaves je u prošlosti imao priliku igrati još jedan igrač koji je danas u Premijer ligi BiH. Tačnije, Miroslav Stevanović kojeg je Sevilla u januaru 2014. godine posudila ovom klubu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi