Duljević: Pauza je dobro došla, nadam se pobjedi u nedjelju

E. Škorić

Haris Duljević, kapiten Sarajeva, svjestan je šta predstavlja derbi navijačima bordo tima.

Duljević kao ponajbolji igrač i kapiten Sarajeva jedan je od ključnih igrača uoči 109. derbija, koji se igra u nedjelju.

"Atmosefera je jako dobra. I mi i Željo smo u usponu, nadamo se da ćemo u ovoj posebnoj utakmici dati svoj maksimum. Nadam se jasno pozitivnom rezultatu", rekao je Duljević na današnjoj press konferenciji.

"Iskreno, ova pauza je došla u najboljem mogućem trenutku za mene. 100% sam spreman za derbi, nadam se da ću dati svoj maksimum za ekipu, pogotovo kao kapiten. Nadam se pobjedi", dodao je Duljević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prvih četiri-pet kola smo imali slabu relizaciju, a nismo ni imali puno prilika. U posljednjim utakmicama je to obrnuto, a nadam se da ćemo i popraviti realizaciju", istakao je ofanzivac Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti