Nakon osvajanja Kirin Kupa

Duljević: Trofej iz Japana nam puno znači

Nekoliko reprezentativaca BiH doputovalo je danas iz Japana u Sarajevo. 

Među bh. delegacijom bio je i Haris Duljević iz redova FK Sarajevo, koji je svojim igrama pokazao da može nositi breme dresa sa državnim grbom. 

"Ovo je za nas veliki korak što se tiče reprezentacije. Nadam se da ćemo u buducnosti dati sve od sebe da napredujemo i da imamo bolje rezultate. Prvi trofej je neopisiv, iako je prijateljski turnir, ali puno nam znači i nadam se da ćemo nastaviti ovako", kazao je Duljević prisutnim novinarima, dodavši: 

"Meni je drago što su svi igrači iz Premijer lige dali sve od sebe i na neki način opravdali očekivanja", istakao je Duljević. 

Podsjetimo, reprezentacija BiH je na Kirin kupu u Japanu osvojila prvo mjesto i prvi trofej u svojoj historiji. Zmajevi su u finalu savladali Japan sa 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi