Kapiten Sarajeva

Dupovac: Derbi nije obična utakmica, čast ju je igrati

Uz golmana Dejana Bandovića posljednja prepreka pred golom Sarajeva za napadače Plavih biće kapiten Bordo tima Amera Dupovca.

"U samu utakmicu ulazimo u dobroj formi. Nadam se jednoj kvalitetnoj ppredstavi. Naš cilj je odigrati jednu dobru utakmicu. Dati ćemo svoj maksimum, to je sasvim sigurno. Nadam da će se nakon meča pričati o dobrim potezima. Isto tako nadam se velikoj podršci naših navijač, te ih ovim prilikom pozivam da nas podrže u velikom broju", rekao je kapiten Sarajeva Amer Dupovac, te dodao:

"Derbi nije obična utakmica, čast ju je igrati. Ova utakmica jako puno znači za grad. U Želji možda ima više fudbalera koji su odrasli na Grbavici, ali to ne mora ništa da znači. Svi u Sarajevo imamo zajednički motiv".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.