Kapiten FK Sarajevo

Dupovac: Hvala navijačima na podršci

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo, počeo je sa pripremama za nastavak sezone, a kapiten bordo tima Amer Dupovac zahvalio se navijačima koji su njega i njegove saigrače došli pozdraviti na prvi trening.

"Pauza je zaista duga, željno smo čekali početak priprema. Hvala navijačima na podršci. Drugi smo na tabeli, zaostajemo dva boda, a do kraja je još petnaest kola", istakao je Dupovac.

Stub odbrane koševskog premijerligaša vjeruje da njegov klub može u nastavku sezon ostvariti ciljeve zacrtane na pred početak sezone.

"Imamo povoljan raspored i sve je na nama. Nadam se da će na kraju biti onako kako priželjkujemo. Došli su nam kvalitetni igrači, ostali smo na okupu i neće biti problem igrati na dva fronta", dodao je kapiten Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.