Kapiten optimističan

Dupovac: Nadam se da ćemo osvojiti Kup BiH

E. Škorić

Kapiten Sarajeva Amer Dupovac kao i svi građani Bosne i Hercegovine žali zbog prirodne nesreće koja je zadesila dobar dio naše zemlje, te se nada da će pomoć njegovog kluba nekome dobro doći.

„Suosjećamo sa građanima Bosne i Hercegovine koje su pogodile elementarne nepogode. Nadamo se da će pomoć koju je prikupio FK Sarajevo nekome dobro doći,“ izjavio je Dupovac i osvrnuo se na sutrašnju utakmicu:

„Što se tiče utakmice, mal nas je poremetilo ovo mijenjanje termina, ali je sve spremno za sutrašnju utakmicu. To je drugo poluvrijeme. Imamo pozitivan rezultat iz prve utakmice. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju i na pravi način se oprostiti od navijača. Nadam se osvajanju Kupa koje smo dugo čekali.“

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.