Stoper Sarajeva za naš portal

Dupovac: Šteta što nije bilo golova, ali za nas je i bolje

Nogometaši Sarajeva plasirali su se u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su odigrali 0:0 sa Željezničarom na Koševu. 

Sarajevu je rezultat 0:0 bio dovoljan da eliminiše ljutog gradskog rivala. "Sigurno teška utakmica. Dvije odlične ekipe i šteta što nije bilo golova na utakmici, ali to nama ide u korist", rekao je stoper Sarajeva Amer Dupovac za SportSport.ba, dodavši:

"Odlična atmosfera. Šteta što je malo kiša pokvarila, ali sve u svemu, bilo je odlično, pogotovo na Sjeveru. Hvala navijačima što su nas još jednom podržali u velikom broju".

"Što prije se trebamo okrenuti utamici protiv Borca. Nadam se da ćemo spremni dočekati subotu i idemo na pobjedu u Banja Luku", dodao je stoper bordo tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.