Kapiten Sarajeva nakon remija

Dupovac: Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu

Sarajevo je u derbiju 3. kola BH Telecom Premijer lige na svom stadionu remiziralo sa Veležom, a nakon što su gosti golom Haurdića stigli do vodstva, izjednačenje bordo timu donio je njegov kapiten Amer Dupovac.

"Ponovilo nam se ono što nam se dešavalo u prethodnim utakmicama na Koševu, da slabo odigramo. Nije  ustvari da slabo odigramo, već jednostavno neće nas taj pogodak na Koševu. Odigrali smo neriješeno, gubili smo od početka utakmice. Imali smo igrača više, čitavo vrijeme smo napadali i teško smo došli do gola. Velež se branio sa svih devet igrača koji su stali ispred gola", rekao je defanzivac bordo tima, te dodao:

"Ništa, mi se okrećemo narednoj utakmici tj. u četvrtak protiv Borussije. Trebamo ovu što prije zaboraviti. Ovi bodovi će nam se vratiti negdje drugo jer bilo je tu dosta promašenih šansi. Siguran sam da će nam se ovo vratiti".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.