Durak još godinu dana u Travniku, stigao Radosavljević

Novosti iz Travnika

Durak još godinu dana u Travniku, stigao Radosavljević

Nogometni klub Travnik je angažovao novo pojačanje za narednu sezonu, a radi se o Dušku Radosavljeviću.

Kako prenosi klupska stranica travničkog premijerligaša, Radosavljević je nakon kraćih pregovora postigao dogovor sa čelnicima Travnika i na Pirotu dolazi iz redova Slavije.

Radosavljević se najbolje snalazi na poziciji veznog igrača, a tokom dosadašnje karijere još je igrao za Radnički iz Niša i beogradski BASK.

Čelnici kluba intenivno vode pregovore sa ostalim igračima, a ono što je u ovom trenutku sigurno, jeste da će dres Travnika u narednih godinu dana nositi i Dženan Durak. Bivši fudbaler Zrinjskog je uspješno dogovorio produžetak saradnje. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Travnik je prošlu sezonu završio na 11. mjestu sa 31 osvojenim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.