Durak pred početak sezone

Durak: Nadam se da ćemo napraviti iskorak u narednoj sezoni

Fudbaleri Olimpica nalaze se na pripremama na Bjelašnici, a za SportSport.ba je svoje utiske pred start nove sezone podijelio Dženan Durak.

Durak je istakao kako su uslovi na Bjelašnici odlični, te da vjeruje kako tim u narednojs ezoni želi konačno izboriti Evropu.

"Nama je prvi put da smo na Bjelašnici. Moram reći da sam prijatno iznenađen, svi radimo veoma dobro i spremno čekamo početak sezone", rekao je na početku razgovora Durak, te je nastavio.

"Posljednje tri sezone otkako sam ja u Olimpicu, tu smo uvijek bod-dva od Evrope, koju svi željno očekujemo, ali to ne bude dovoljno. Nadam se da bi mogli sada da svim snagama napravimo iskorak, što nam prije nije uspjevalo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O kadru ekipe sa Otoke, Durak je rekao:

"Kada uzmemo u obzir da je otišlo dosta standardnih igrača. Tu su mladi igrači, imamo dobru ekipu koja može sve iznenaditi u ovom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.