Duraković: Sve misli se okrenute duelu sa Igmanom

Novi trener Iskre za SportSport.ba

Duraković: Sve misli se okrenute duelu sa Igmanom

S. Mlaćo

Salim Duraković jučer je po treći put preuzeo NK Iskra.

Ovaj ambiciozni stručnjak na klupi tima iz Bugona naslijedio je Senida Kulaša, a odmah odradio i prvi trening.

Održao je uvodni razgovor sa igračima i čelnicima kluba, a već danas je kako bi imao bolji uvid u igrački kadar zakazao prijateljski meč protiv juniorske selekcije. Duraković je istakao da se red, rad i disciplina moraju biti na prvom mjestu, te da se sve aktivnosti odmah podređuju narednom kolu i duelu sa Igmanom.

"Odradili smo prvi trening, danas je već i utakmica protiv juniorske selekcije. Odmah počinjemo sa pripremama za Igman, uigravanjem taktičkih stvari i vjerujem da ćemo napraviti uspjeh, kako u Konjicu tako i u narednim utakmicama. U Konjic idemo da odigramo što bolje, nećemo se braniti i želimo da ostanemo neporaženi. To će biti naš cilj u tom meču", kazao je Duraković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Duraković je u proteklom periodu u dva navrata spasio tim sa Jaklića od ispadanja, a isti cilj će imati i ove godine. Treba istaći da će nogometaši Iskre u Konjicu imati podršku i vjernih "Vandala" koji su najavila dolazak na meč.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi