Dušan Mladenović odradio prvi trening sa Željom

Željo trenirao na glavnom terenu

Dušan Mladenović odradio prvi trening sa Željom

Fudbaleri Željezničara odradili su svoj redovni trening u sklopu priprema za revanš susret 1. pretkola Europa lige protiv Balzana, koji se igra u četvrtak na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović - Hase” od 21:15.

Izabranici Milomira Odovića trenirali su na glavnom terenu stadiona Grbavica, a svoj prvi trening sa svojim novim klubom odradio je i Dušan Mladenović, lijevi bočni koji je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Zvorničke 27.

Joco Stokić, sada već bivši fudbaler Borca koji je takođe danas potpisao ugovor na dvije godine sa Plavima, danas nije prisustvovao treningu Želje, a pripremama svog novog kluba trebao bi se priključiti sutra.

Thiago Farias i Dušan Mladenović neće biti u konkurenciji za dvomeč 2. pretkola Europa lige, dok će novi napadač Željezničara Joco Stokić biti prijavljen za naredne evropske mečeve. Administracija Plavih ima rok do petka da prijavi svog novog fudbalera, za čiju prijavu je procedura mnogo jednostavnija obzirom da je državljanin BiH za razliku od brazilskog i srbijanskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoj posljednji trening pred revanš sa malteškim Balzanom Željezničar će odraditi sutra na najvećem bh. stadionu sa početkom u 19 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.