Dvije muzičke zvijezde dobile prijetnje zbog Veleža

Otkazali dolazak na "Crvenu noć"

Dvije muzičke zvijezde dobile prijetnje zbog Veleža

S. Mlaćo

U Zuricu (Švicarska) 14.10. ove godine održat će se "Crvena noć" FK Velež, a zanimljivo da na istoj neće nastupati Enes Begović i Željko Samaradžić koji su bili najavljeni.

Naime, iz FK Velež oglasili se saopštenjem za javnost u kojem ističu da su ova dvojica pjevača navodno dobili prijetnje, te zbog toga se i neće pojaviti.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

"Poštovani članovi, navijači, simpatizeri te ostali prijatelji kluba ovim putem Vas želimo obavijestiti oko izmjene muzičkih izvođača na crvenoj večeri u Cirihu.

 Sama organizacija je krenula prije nekih 9 mjeseci i kao što znate inicijalni učesnici na crvenoj večeri su trebali biti Enes Begović i Željko Samardžić koji su nam u više navrata potvrdili svoje učešće. Sa istima nismo potpisivali nikakav ugovor jer su trebali pjevati dobrovoljno bez ikakvog novčanog iznosa.

 Početkom mjeseca Septembra u jednom danu smo dobili obavijesti od oba izvođača da nisu u mogućnosti da uzmu učešće na crvenoj večeri a kao razlog su naveli prijetnje kako njima samima tako i njihovim menadžerima. Iako je ta obavijest u tom momentu bila iznenađujuća prihvatili smo je sasvim normalno i nastavili sa daljom organizacijom oko same crvene večeri jer najveća zvijezda večeri treba i mora da bude FK Velež bez obzira ko od muzičkih zvijezda uzme učešće.

 Nakon toga klub je kontaktirao nekoliko drugih muzičkih zvijezda sa kojima smo postigli dogovor o nastupu na crvenoj večeri te Vas ovim putem obavještavamo da će pored centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem nastupiti sljedeći muzički izvođači: Mustafa Šantić sa bendom, Eso Balić i Jasmin Burek. Pored toga bit će upriličena i tombola sa mnoštvom bogatih nagrada.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 Također Vas ovim putem pozivamo da se u što većem broju odazovete na akciju kupovine karata te da zajedno nastavimo sa izgradnjom našeg stadiona Rođeni, a sredstvima od crvene večeri se planira pokriti zapadna i sjeverna tribina stadiona Rođeni te postaviti stolice. U nadi da ćete se odazvati našem pozivu srdačno Vas pozdravljamo".

 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi