Dvojica navijača životno ugrožena!

Privedeno 35 navijača

Dvojica navijača životno ugrožena!

A. Beganović

Danas su se kod Donjeg Vakufa sukobili navijači Željezničara i Borca, te policija, a posljednje informacije koje dolaze iz Kliničkog centra Sarajevo govore da su dva navijača životno ugrožena.

Iako su danas iz MUP-a Srednjebosanskog Kantona objavili da su  prilikom nereda povrijeđena dva policajca, te jedan navijač, stvari po tom pitanju izgledaju mnogo gore.

Naime, kako javlja Federalna televizija pozivajući se na izvore u travničkoj bolnici povrijeđnih je više od 20, s tim što je pet osoba teže povrijeđeno.

Dva navijača, najvjerovatnije Željezničara su životno ugrožena i oni su hitno iz Travnika prebačeni u Sarajevo, gdje bi mogli biti podvrgnuti operativnih zahvatima.

Portparol Kliničkog centra u Sarajevu, Biljana Jandrić, potvrdila je za Federalnu televiziju da su dva navijača životno ugrožena, te da su u Sarajevo dovezeni sa teškim povredama glave.

Na kraju treba dodati da je 35 navijača privedeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije