"Dynamo je klub sa velikom tradicijom i sjajnim navijačima"
FOTO: EPA

Duljević nakon potpisa ugovora

"Dynamo je klub sa velikom tradicijom i sjajnim navijačima"

S. Mlaćo

Haris Duljević (23) danas je i zvanično postao novi član njemačkog drugoligaša Dynamo Dresdena.

Dojučerašnji kapiten FK Sarajevo karijeru će tako nastaviti u popularnoj "Cvajti", a u Dresdenu imaju velika očekivanja od bh. internacionalca.

"Od prošle jeseni smo imali Harisa na radaru naših skauta i vrlo smo sretni što se ukazala prilika da on dođe bez obeštećenja, to jest besplatno. Radi se o fleksibilnom igraču koji može povećati tempo igre, ima dobar dribling i sigurno će pojačati konkurenciju u našem timu", kazao je generalni direktor Dynama Ralf Minge.

"Ovo je moje prvo iskustvo u inostranstvo i sigurno će mi pomoć za moju daljnju karijeru. Znam šta je potrebno i šta očekuje od mene u Dynamu, koji je klub velike tradicije, sa sjajnim navijačima", istakao je Duljević na današnjem predstavljanju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duljević je sa Dresdenom potpisao trogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije