Dynamo, Partizan ili Fener dolaze na Koševo?

24. oktobra

Dynamo, Partizan ili Fener dolaze na Koševo?

FK Sarajevo u ovoj godini proslavlja svoj 65. rođendan, a povodom istog na Koševu će 26. oktobra biti odigran prijateljski susret, na kojem će se od bordo dresa zvanično oprostiti Faruk Ihtijarević, Alen Avdić, te najvjerovatnije Almir Turković.

Ime protivnika bordo momčadi još uvijek nije poznato, no već se stupilo u inicijativne pregovore sa nekoliko evropskih momčadi, Partizanom, Fenerbahceom i Dynamo Dresdenom, a ovu informaciju potvrdio nam je i Dino Selimović, glasnogovornik FK Sarajevo.

"Pokušat ćemo 24. oktobra na Koševo dovesti jedno respektabilno evropsko ime. Uspostavljeni su kontakti sa Dynamom, Partizanom i Fenerbahceom, no još uvijek ništa nije konačno dogovoreno, a mi se iskreno nadamo da će jedan od ovih klubova biti naš gost. Ukoliko se kojim slučajem ne uspijemo dogovoriti niti sa jednim od ova tri kluba, onda ćemo odigrati prijateljski susret sa Olimpijskom selekcijom BiH, a na istom će se od bordo dresa oprostiti Ihtijarević, Avdić i Turković", za SportSport.ba je istakao Selimović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.