Džafić pojačao Podgrmeč, vratili se Hodžić i Kukavica

Sanjani slažu igračku križaljku

Džafić pojačao Podgrmeč, vratili se Hodžić i Kukavica

Član Prve lige Federacije BiH, Podgrmeč iz Sanskog Mosta, angažovao je novo pojačanje za narednu sezonu. 

Radi se o 22-godišnjem napadaču Idrizu Džafiću koji je u protekloj sezoni nosio dres Igmana iz Konjica gdje je u 11 odigranih mečeva postigao tri gola.

Pored Džafića, na raspolaganje treneru Benjaminu Ključaninu stavili su se i Amir Kukavica i Nermin Hodžić, čije su igre u protekloj sezoni pomogle Sanjanima da izbore opstanak u prvoligaškoj konkurenciji.

Svoju prvu pripremnu utakmicu fudbaleri Podgrmeča imali su jučer na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu, a protivnik je bio Rudar Prijedor koji je golom Radoje slavio sa 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije