Džafić predstavljen u NK Travnik, a zatim napustio klub

Neće nositi dres Vezira

Džafić predstavljen u NK Travnik, a zatim napustio klub

S. Mlaćo

Iako je prije par dana i zvanično predstavljen, Idriz Džafić neće u narednom periodu nositi dres NK Travnik. 

Veziri su predstavili Belmina Vilu i Džafića na svojoj Piroti, ali ovaj drugi se ipak nije dugo zadržao.

Nije se javljao čelnicima kluba, te je bilo jasno da da su njegovi planovi potpuno drugačiji. Navodno, 25-godišnji ofanzivac karijeru će nastaviti u redovima Igmana iz Konjica, čiji dres je već nosio nešto ranije.

"Nakon što je jučer postignut dogovor sa igračem Idrizom Džafićem da u narednoj sezoni nastupa za naš Klub, on je danas promijenio svoju odluku te zahtjevao nove uvjete koje rukovodstvo Kluba nije prihvatilo. Idrizu želimo sve najbolje u nastavku karijere", saopštio je NK Travnik putem svoje zvanične facebook stranice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Džafić je u proteklom periodu nosio dres visočke Bosne, a nastupao je i za Rudar Kakanj, Mladost Doboj Kakanj, Podgrmeč...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi