Džafo junak treće pobjede Željezničara

Prva futsal liga FBiH, grupa Jug

Džafo junak treće pobjede Željezničara

S. Mlaćo

Malonogometaši sarajevskog Željezničara nastavili su sa sjajnim igrama u Prvoj futsal ligi Federacije BiH grupa Jug.

Oni su u subotu savladali MNK DiaBIH sa 3:2 (2:1). 

Plavi su nakon 16 minuta u Sportskom centru Ilidža imali vodstvo od 2:0 pogotcima Mirze Zahirovića i Anesa Džafe, ali se gosti vraćaju u 20. minuti kada mrežu Filipovića trese Ajdin Kanlić.

U 29. minuti Jasmin Hodžić pogađa za poravnanje, a pobjedu MNK Željezničar donosi svojim drugim pogotkom Anes Džafo u 38. minuti. 

MNK Željezničar je na prvom mjestu sa devet osvojenih bodova, dok je MNK Kreševo drugo sa četiri, dok jedan manje ima FC Velež. MNKDiaBIH ima jedan osvojen bod, a posljednji MNK Calp još uvijek ne zna za bodove. 

Prva futsal liga FBiH, grupa Jug, 4. kolo:

MNK Željezničar : MNK DiaBIH 3:2

FC Velež : MNK Calp 11:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti