Džan Selak novo pojačanje Olimpica

Bivši junior Željezničara na Otoci

Džan Selak novo pojačanje Olimpica

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpica vrijedno se spremaju za novu sezonu Premijer lige naše zemlje gdje će prema svemu sudeći voditi grčevitu borbu za opstanak, a danas su angažovali još jedno pojačanje.

Radi se o Džanu Selaku, koji dolazi iz juniora FK Željezničar, gdje je proveo posljednju polusezonu.

Selak nastupa za poziciji lijevog bočnog, a zanimljivo nosio je i dres juniora Crvene Zvezde čiji su ga skauti prepoznali  nakon dobrih partija u omladinskim kategorijama Plavih sa Grbavice.

Osvajao je šampionske titule sa pionirima Želje kod trenera Edisa Mulalića  te u kadetskoj kategoriji kod Admira Adžema, a sa 16 godina nastupao je u Super ligi za juniore Crvene Zvezde.

Sa Olimpicom je danas potpisao ugovor na godinu dana.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi