Bh. napadač po dolasku na aerodrom

Džeko: Dali smo maksimum, izgubili smo od bolje ekipe

E. Škorić

Bh. nogometna reprezentacija poražena je u Briselu od Belgije s 3:1, a danas je sletjela na Međunarodni aerodrom u Sarajevu.

Igrači su, unatoč porazu, dočekani gromoglasnim aplauzima. Već danas će Zmajevi trenirati u Trenign centru u Zenici, gdje u nedjelju igraju protiv Andore narednu utkamicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Imamo još tri utakmice da pokušamo osvojiti devet bodova i nadati se da će Vels i Belgija odigrati najbolje protiv Izraela. Izgubili smo od bolje ekipe, ali mislim da smo dali maksimum od sebe. Prvo poluvrijeme prema mom mišljenju nije bilo naše najbolje, ali opet su nam dali dva gola iz dvije polušanse. Ni mi nismo pružili puno, dali smo gol maltene iz ničega, ali opet šteta što na odmor nismo otišli s neriješenim rezultatom", rekao je Džeko po dolasku na aerodrom, te je dodao:

"Nema više unaprijed pisanih pobjeda. Svaka utakmica je teška na svoj način. Odmaramo dva dana, pa da pobijedimo ako Bog da Andoru. Vidjet ćemo šta će biti do oktobra", kazao je Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.