Kapiten nakon Belgije

Džeko: Do kraja kvalifikacija ima još sedam utakmica

Najbolji strijelac fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine svih vremena i njen prvi topnik u proteklim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Edin Džeko, u remiju sa Belgijom (1:1) postigao je svoj prvi gol.

Kapiten našeg nacionalnog tima nije bio pretjerano razočaran podjelom bodova sa prvim favoritom naše grupe i super-jakim protivnikom kakav je Belgija.

"Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno ko je zabio gol. Ovoga puta sam to bio ja, sljedeći put biće to neko drugi", rekao je Džeko nakon utakmice sa Belgijom.

Da još uvijek ništa nije gotovo, te da smo još  uvijek vladari svoje sudbine Dijamant je potvrdio  na odlasku rečenicom:

"Do kraja kvalifikacija ima još sedam utakmica".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.