Džeko hvalio Belgijance, ali ih i upozorio

Bh. napadač pred meč u Briselu

Džeko hvalio Belgijance, ali ih i upozorio

M. Šljivak

Edin Džeko biće glavna uzdanica reprezentacije Bosne i Hercegovine u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koji se igra u petak u Briselu.

Džeko je do sada mučio Belgijance i postizao im je golove, a pred meč je istakao kako je Belgija vrhunski tim, ali i da će naša selekcija iskoristiti svaku šansu za postizanje pogotka.

"Belgija je vrhunski tim sa sjajnim individualcima. Ako dopustite previše prostora, oni će to kazniti. Znamo da su veliki favoriti za prvo mjesto u grupi i naš cilj je da budemo drugi. Naravno, ako se otvori prilika da budemo ispred Belgije, to ćemo ugrabiti", istakao je Džeko, te je dodao:

"Davao sam golove protiv Belgije, ali je sve to zasluga tima. Za nas je jako bitno da u ovom meču nametnemo svoj stil igre sa dosta agresivnosti i trčanja", istakao je bh. napadač.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč Belgije i BiH igra se u petak od 20 sati i 45 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije