Džeko i drugovi poželjeli sreću Želji pred derbi
Foto: FK Željezničar

Uz poruku "Niste sami"

Džeko i drugovi poželjeli sreću Želji pred derbi

Nekadašnji nogometaši Željezničara Edin Džeko, Edin Višća, Ibrahim Šehić, Eldin Adilović, Edin Cocalić i Semir Štilić, odlučili su nagraditi igrače mlade ekipe tima sa Grbavice, navodi se na zvaničnoj web prezentaciji Željezničara.

S obzirom na trenutnu situaciju na tabeli, nekadašnji igrači plavog tima, koji su karijeru počinjali ili gradili u dresu Želje, na ovaj način su željeli pokazati sadašnjoj generaciji da nisu zaboravili na trenutke provedene na Grbavici, a zaželjeli su svojim drugarima po boji dresa i sreću u nadolazećem vječitom derbiju protiv Sarajeva, koji bi u konačnici mogao odlučiti i prvaka BiH.

Uz poruku, “Niste sami”, Džeko, Višća, Šehić, Adilović, Cocalić i Štilić nadaju se kako će Bajiću, Hadžiahmetoviću, Hasanoviću, Sadikoviću, Memiji, Beganoviću i ostalima dati dodatni vjetar u leđa u njihovim nastojanjima da izbore što bolji plasman u Premijer ligi BiH i da se još jednom, zajedno sa navijačima, raduju izlasku u Evropu, a možda i novoj tituli prvaka BiH.

Također, pomenuti igrači su finansijski podržali i omladinski pogon tima sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti