Džeko i Manolas postali hit na društvenim mrežama

Nakon sinoćnjeg incidenta na Bilinom Polju

Džeko i Manolas postali hit na društvenim mrežama

S. Mlaćo

Velike incidente na Bilinom Polju mogli smo vidjeti sinoć nakon posljednjeg zvižduka italijanskog sudije Rizzolija.

Nismo uspjeli doći do pobjede nad uvijek neugodnim Grcima (0:0) koji su u Zenicu došli da ostanu neporaženi i to su na kraju i uspjeli ostvariti.

Pri ulasku u tunel Bilinog Polja mogli smo vidjeti pravi okršaj našeg kapitena Edina Džeke i Manolasa, zanimljivo saigrača iz Roma.

Nervoze i teških riječi nije nedostajalo, Džeko i Manolas vrlo brzo su postali hit na društvenim mrežama, s obzirom na fotografiju iz Rome koja je potpuna suprotnost u odnosu na onu iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Džeko i Manolas tada su djelovali veoma nasmijani i raspoloženi, a kako će na sliku iz Zenice reagovati čelnici i navijači Rome ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije