Džeko: Jednom smo se već opekli, sad je druga priča

Dijamant sretan

Džeko: Jednom smo se već opekli, sad je druga priča

E. Škorić

Edin Džeko bio je prezadovoljan zbog visoke pobjede nad Estoncima. 

Džeko je postigao jedan od pet golova naše selekcije, koja je fantastično otvorila kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

"Jednom smo se opekli i to se odrazilo na cijele kvalifikacije, odnosno nismo uspjeli otići na EP. Sada je bila druga priča i nismo željeli da opet nešto tako dozvolimo. Nije lako pobijediti bilo koga sa 5:0. Ovo je sigurno dobar ulazak u kvalifikacije", rekao je Džeko.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Sigurno da će utakmica u Belgiji biti dosta teža, ali na kraju krajeva svaka utakmica nosi tri boda. Belgija je jedna od najboljih reprezentacija i favorit ove grupe, ali napravili smo dobar start, sve je na nama. Najbitnije da se vratimo zdravi pred Belgiju", dodaje sjajni napadač Rome. 



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi