Kapiten nakon poraza od Belgije

Džeko: Ostaje nam realnost, a to je borba za drugo mjesto

E. Čaušević

Bh. reprezentacija večeras je poražena na gostovanju u Briselu protiv Belgije sa 4:0.

Iako se dosta očekivalo on naše selekcije u večerašnjem meču, na kraju Belgiju napuštamo sa teškim porazom. Nakon meča kapiten naše reprezentacije Edin Džeko kazao je da po njegovom mišljenju 4:0 nije realan rezultat.

"Pa ne znam, po meni 4.0 nije realan rezultat. Neću reći da smo igrali dobro, igrali smo loše, ali opet mislim da smo im neke golove poklonili. Dok nismo primili taj prvi gol imali smo tu neku igru, držali smo loptu i onda smo iz dvije polušanse primili dva gola. Ali, realno mi nismo na nivou Belgije, ostaje nam ona realnost, a to je da se borimo za drugo mjesto", rekao je Džeko, te dodao:

"Nismo odigrali na nivou svi, od prvog do zadnjeg i to je najveći krivac. Nema nam se šta odbiti od glavu što se tiče sistema. Ovi momci imaju dosta utakmica u svojim nogama i ako bi krivli sistem to bi bio samo alibi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi