Džeko poručio: Pokazat ćemo da smo najbolji kada je najteže

Kapiten bh. reprezentacije poželio sreću Zmajevima

Džeko poručio: Pokazat ćemo da smo najbolji kada je najteže

Edin Džeko putem društvenih mreža obratio se mnogobrojnim fanovima i poželio sreću Zmajevima u današnjem susretu sa Izraelom. 

"Ne sjećam se kada sam posljednji put propustio jednu od utakmica reprezentacije. Nažalost, ovaj put me spriječila povreda i ne mogu riječima dovoljno opisati žal što večeras neću istrčati sa saigračima na teren u Haifi. Ipak, uprkos izostancima, vjerujem da će vaši, naši, moji Zmajevi, večeras dati sve od sebe za dobar rezultat i još jednom pokazati da smo najbolji kada je najteže. Podrška je neophodna i zato im želim mnogo sreće večeras, jer će nam, uz kvalitet, zalaganje i borbenost, koje nikad nije bilo upitno, itekako trebati. Sretno momci, vi to možete! Idemo ludo, idemo jako!", napisao je Džeko.

Podsjećanja radi, Džeko večeras neće nastupiti zbog povrede koju je zadobio u meču protiv QPR-a, kada je nakon svega četiri minute morao napustiti igru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.