Dobro raspoloženje nakon treninga

Džeko, Spaha i ekipa počastili navijače

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila je posljednji trening pred susret sa Andorom do kojeg je sada ostalo manje od 24 sata, a navijači naše selekcije već su se počeli okupljati u malo državici na granici između Španije i Francuske.

Za susret sa Andorom najavljeno je oko 1000 navijača BiH, a neki od njih već su stigli iako se glavnina očekuje tek sutra. Činjenica da je večerašnji trening bio zatvoren za javnost nije zaustavila najvjernije Bosance i Hercegovce da pokušaju ugrabiti sliku sa nekim od svojih idola.

Atmosfera u ekipi je odlična i Džeko, Spahić, Bešić, Begović i ostali rado su počastili navijače osmjehom i fotografijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.