Džeko: Stidimo se, imali smo dogovor na poluvremenu

Oglasio se i kapiten

Džeko: Stidimo se, imali smo dogovor na poluvremenu

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je i više nego razočaran načinom na koji je naša selekcija večeras poražena od Kipra u Nikoziji.

Iako su izabranici Mehmeda Baždarevića na poluvremenu vodili sa 2:0, u drugih 45 minuta je uslijedio nevjerovatan debakl i na kraju smo ostali bez ijednog boda što se s pravom smatra pravom katastrofom.

Džeko je nakon utakmice poručio da se sa ostatkom tima stidi zbog večerašnjeg poraza, te da nije ispoštovan dogovor iz svlačionice na poluvremenu.

"Dogovorili smo se na poluvremenu, nakon rezultata 2:0 za nas, da im ne dozvolimo da dođu blizu gola, ali jednostavno sa ovakvim odnosom bilo je samo pitanje trenutka kad će postići golove. Kipar je na kraju zasluženo pobijedio a mi treba da se stidimo svi od prvog do posljednjeg i da se dobro preispitamo", rekao je Edin Džeko, koji je iskoristio priliku i da se izvini navijačima zbog katastrofalnog izdanja:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Izvinjavam se navijačima. Nisu zaslužili ovo što su večeras vidjeli".

Za Edina Džeku, koji je najbolji strijelac naše reprezentacije u historiji, je utakmica protiv Kipra vjerovatno bila najlošija otkako nastupa za Bosnu i Hercegovinu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi