Džeko: Sve će ovo jednog dana biti jučer

Dijamant nakon sinoćnje utakmice

Džeko: Sve će ovo jednog dana biti jučer

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je poražena na domaćem terenu od Belgije sa 4:3 te je Svjetsko prvenstvo na taj način ostalo samo san. 

Kapiten našeg nacionaldnog tima Edin Džeko oglasio se dan nakon utakmice preko Facebook profila te je poručio da se moramo okrenuti budućnosti. 

"Do kraja ovih, za nas neuspjesnih kvalifikacija, ostala je jos jedna utakmica! Nadali smo se i vjerovali da cemo se u Estoniji boriti barem za baraz, ali nazalost to nece biti slucaj!

Protiv Estonije borit cemo se za sebe i za sve one koji vole Bosnu i Hercegovinu!

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vrijeme brzo prolazi i sve ovo ce jednog dana biti jucer i imamo za cime da zalimo, ali se moramo okrenuti buducnosti i pokusati sve greske koje smo napravili, a bilo ih je puno, ispraviti, jer samo tako mozemo napredovati!", naveo je Džeko preko Facebooka. 

Podsjetimo, naš tim će kod Estonije, u okviru posljednjeg kola kvalifikacija, igrati u utorak navečer od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti