Džeko: Svi smo razočarani, nismo očekivali poraz

Džeko razočaran

Džeko: Svi smo razočarani, nismo očekivali poraz

M. Šljivak

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko govorio je nakon iznanađujućeg poraza od Kipra u Zenici rezultatom 2:0.

Džeko smatra kako smo prelagano primili golove, ali da se u narednim utakmicama mora popraviti utisak.

"Počeli smo odlično, postigli smo pogodak i imali smo nekoliko dobrih prilika. Mi nismo dali gol, a primili smo pogodak kao neka nižerazedna ekipa. Ne smijemo primati ovakve golove, jednim pasom čitava odbrana nam ispada, nismo igrali kako znamo i možemo", istakao je Džeko, te je dodao:

"Nama se uvijek prigovara kada odigramo neriješeno ili izgubimo. Nismo nespremni. Ovo je bila jako bitna utakmica u kojoj nismo uspjeli pobijediti. Nismo igrali onako kako znamo,nadam da nas ovi izgubljeni bodovi neće koštati plasmana na Euro", rekao je Džeko, koji je se naravno osvrnuo i na navijače:

''Mislim da su i oni razočarani. Niko nije očekivao da će se ovo desiti. Ne treba gubiti glavu i razmišljati o tome, treba ići dalje i moramo u ostalim utakmicama popraviti utisak", rekao je kapiten bh. reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.