Džeko: Teško mi je što neću igrati, imao sam dobar osjećaj
Foto: EPA

Dijamant propušta Izrael

Džeko: Teško mi je što neću igrati, imao sam dobar osjećaj

E. Škorić

Edin Džeko neće igrati u Haifi protiv Izraela naredne nedjelje. Veliki je to udarac za bh. reprezentaciju, koja je ionako ranije ostala bez još jednog napadača Vedada Ibiševića.

Doktorski tim naše reprezentacije danas je potvrdio da Džeko neće moći igrati protiv Izraela nakon što je obavio preglede. 

„Izuzetno mi je teško što neću igrati ovaj meč, pogotovo jer sam imao dobar osjećaj. Međutim, povreda je došla u najnezgodnijem trenutku i moram se pomiriti s tim. Vjerujem u ekipu, jer znam da posjedujemo kvalitet da ostvarimo dobar rezultat u Haifi”, kazao je kapiten Džeko za nfsbih.ba, dodavši:

“Nedostaje nas nekoliko, ali igračima koji su tu treba dati podršku i vjerovati u njih. Poželit ću im sreću i zajedno sa našim fanovima, navijati da nas obraduju dobrim rezultatom, iako smo svi svjesni da nas, igrao ja ili ne, očekuje težak meč".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.