Dženan Durak novi igrač kakanjskog Rudara

Pojačanje za Rudar iz Kaknja

Dženan Durak novi igrač kakanjskog Rudara

E. Škulj

Dvadesetšestogodišnji Dženan Durak novo je pojačanje kakanjskog Rudara.

Durak u Kakanj dolazi na nagovor kolege Mirze Kovača sa kojim je sarađivao u ekipi Metalleghea BSI iz Jajca, a u prošloj sezoni je upisao 24 nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom Rudara i sigurno je da će biti od ogromne pomoći mladoj ekipi Elvedina Beganovića u predstojećoj sezoni. 

Ovaj dvadesetšestogodišnjak iza sebe ima čak 112 nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u kojoj je postigao devet golova i upisao četiri asistencije, a pored ekipe Metalleghea, nastupao je još za Travnik, Olimpik, Zrinjski i juniorske ekipe njemačkog Freiburga i sarajevskog Željezničara. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Priliku za debi u zeleno-crnom dresu Durak će imati već u subotu na memorijalu ''Galib Mujčić'' u Vitezu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi