Džidić, Brkić i Tolja u stručnom štabu NK Čelik

Poznati saradnici Paviću na klupi Zeničana

Džidić, Brkić i Tolja u stručnom štabu NK Čelik

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika od nedjelje imaju novog šefa struke. Nedima Juusfbegovića, nakon loših rezultata, naslijedio je Boris Pavić, koji je u prvom boravku na klupi Zeničana imao dosta uspjeha i dobrih rezultata. 

Zeničani se nalaze u teškoj situaciji, osam bodova su iza Metalleghea, ali se trener iz Sinja ipak prihvatio nezahvalnog posla vjerujući da ekipa ipak može izboriti opstanak u Premijer ligi.

S tim u vezi novi šef struke odabrao je i svoje pomoćnike u stručnom štabu. Aldin Džidić dojučerašnji nogometaš biće zadužen za nogometaše koji igraju u odbrani i veznom redu, dok će Senad Brkić biti zadužen za ofanzivni dio. Za golmane i dalje ostaje zadužen Almir Tolja, tako da je kompletiran stručni štab do kraja sezone.

Za srijedu je zakazan odlazak na mini-pripreme u Međugorje gdje će se ekipa temeljito pripremiti za nadolazeće sportske izazove u doigravanju za opstanak.

Narednu utakmicu Čelik će igrati u gostima protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, koja je prošlog vikenda odnijela bod s Bilinog polja, koji je na kraju koštao Nedima Jusufbegovića i klupe crno-crvenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači još uvijek vjeruju da klub može opstati u ligi, ali za to će trebati da igrači pružaju mnogo bolje partije, kako kod kuće tako i na gostujućim terenima, te da im se poklope i ostali rezultati.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi