Džindo napustio Radnički
USN.ba

Tim iz Lukavca bez trenera

Džindo napustio Radnički

Irfan Džindo više nije trener Fudbalskog kluba Radnički. 

Nakon minimalnog poraza od GOŠK-a na domaćem terenu (0:1), poziciju šefa stručnog štaba je napustio jučer 57-godišnji Irfan Džindo koji je kao razlog svoje neopozive ostavke naveo haotično stanje u klubu iz Lukavca. 

"Ne mogu više ovo podnijeti. Dao sam mnogo za Radnički, napravio odličan u tim u uslovima u kakvim sam radio, ali jednostavno više ne mogu podnijeti masakriranje ove djece. Nemamo aspolutno nikakvu zaštitu i zbog toga nam se dešavaju otimačine. GOŠK je jučer jednostavno morao da pobijedi", izjavio je, između ostalog, Džindo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Džindo je Radnički ostavio na 12. poziciji na tabeli sa 13 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi