Ecos bolji od Veselih Rudara, Raffaello nadigao Diamond Club

Karlovačko Mininogometna liga BiH grupa Vitez

Ecos bolji od Veselih Rudara, Raffaello nadigao Diamond Club

A. Beganović

U okviru 3. kola Karlovačko mininogometne lige Bosne i Hercegovine grupa Vitez na terenima SRC Romari su odigrani susreti 3. kola.

Najzanimljiviji susret odigrali su Leicester i Medica, a na kraju je slavila ekipa Leicestera rezultatom 5:4. Šehaganović i Čečura su postigli po dva pogotka za Leicester, dok se u listu strijelaca upisao i Mujkić, a dvostruki strijelac za Medicu bio je Škulj. U listu strijelaca upisali su se i Sikira, te Kadić.

Violeta nije imala problema sa Eurodomom. Slavila je 4:1, a golove za Violetu su postigli Kajić, Ivanković, Pranjković i Fazlić, dok je počasni pogodak za Eurodom postigao Spahić.

U duelu Diamond Cluba i Raffaella viđeno je čak jedanaest pogodaka, a rezultatom 9:2 slavio je Raffaello iako je na poluvremenu rezultat glasio 2:2. Mladić i Berović su pogađali za Diamond Club, a pet pogodaka za Raffaello je postigao Čečura, dok su mrežu gola Diamaond Cluba pogađali i Mujkanović, Kuduzović (2x), te Fazlić.

Dosta dobar susret odigrali su Ecos i Veseli Rudari, a favorizirani Ecos je slavio rezultatom 3:1. Buzić, Rajić i Đotlo su pogađali za Ecos, dok je jedini pogodak za Vesele Rudare postigao Aždajić.

U 3. kolu slobodna je bila ekipa Vanne, a na čelu tabele sa po sedam osvojenih bodova se nalaze Raffaello i Violeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti