Edgar Davids večeras u Sarajevu

Fudbalska legenda u Domu mladih

Edgar Davids večeras u Sarajevu

M. Skaka

Edgar Davids, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Holandije, legenda holandskog i svjetskog fudbala, potvrdio je svoj dolazak u na večerašnje Red Bull Street Style takmičenje u fudbalu slobodnog stila gdje će se pojaviti u svojstvu sudije.

Program u Domu mladih počinje večeras u 20 sati, a početak zvaničnog takmičenja je planiran u 21, kako bi se Edgar Davids mogao direktno sa aerodroma pridružiti ostalim članovima žirija prije polufinalnih borbi.

Žiri sačinjavaju legenda bh. fudbala i bivši kapiten naše reprezentacije Sergej Barbarez, hip hop zvijezda Frenkie, a sedmu silu predstavlja Seid Teftedarija.

Sergej Barbarez je već stigao u Sarajevo, Frenkijev dolazak se očekuje u poslijepodnevnim satima, a organizatori su svoj pogled uperili prema nebu iznad aerodroma u Kopenhagenu, Beču i Sarajevu kako bi Edgar Davids bez problema stigao na polufinalne borbe i finale takmičenja u Domu mladih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.