Edi Baša dvije godine u Želji
Foto: fkzeljeznicar.ba

Plavi doveli novo pojačanje

Edi Baša dvije godine u Želji

Ekipa sarajevskog Željezničara u naredne dvije sezone bit će brojnija za jedno novo ime. Riječ je o Ediju Baši, fudbaleru koji je danas sa Željom potpisao dvogodišnju saradnju.

Baša je rođen 29. juna 1993. godine u Puli. Prošao je omladinsku školu Istre 1961 a prošle sezone Baša je nastupao za ekipu Jadrana gdje je završio kao najbolji strijelac III HNL Zapad. Ovaj fudbaler igra na mjestu krilnog napadača.

Edi Baša je već neko vrijeme priključen Željinim treninzima, a sa klubom je boravio u Međugorju. U posljednjoj prijateljskoj utakmici protiv Goražda, ovaj hrvatski fudbaler upisao se u strijelce i tako postigao debitantski gol za Želju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije